Сьогодні для того, щоб скуштувати свіжовипечену піцу не обов’язково відправлятися на пошуки найближчої за розташуванням піцерії, ресторану чи кафе, адже замовити піцу в Харкові можна в онлайн режимі, скориставшись персональним комп’ютером чи мобільним гаджетом. Мережа ресторанів Япіко приймає замовлення на доставку піци в цілодобовому режимі за виключенням часового проміжку з 6 до 9 години ранку, коли працівники служби доставки відпочивають під час технічної перерви. Доставка піци в будь-який район Харкова чи його передмістя відбувається на протязі півгодини з часу оформлення замовлення, а максимальний термін затримки кур’єра не перевищує 9 хвилин.
Які види піци можна замовити в мережі ресторанів Япіко
Раніше суто італійське блюдо у вигляді піци сьогодні перетворилося на улюблену страву більшості українців, які споживають піцу під час швидкого перекусу на час обідньої перерви чи під час святкової вечері, де збирається вся сім’я. Саме тому у харківських ресторанах мережі Япіко можна замовити та придбати різні варіанти піци включно з:
- класичною круглою піцою та величезними Party-піцами, які не залишать голодними жодного з учасників великої компанії друзів чи колег-співробітників однієї компанії;
- неймовірно соковитими та м’якими піцами з сирними бортиками, які завжди з’їдаються до останньої крихти завдяки смачній начинці;
- піцою, створеною за побажаннями клієнта, який може самостійно обирати розмір італійського блюда та інгредієнти для його начинки.
Під час приготування піци професійні піцайоли використовують ферментоване тісто, завдяки якому страва набуває приємнішого, майже домашнього смаку. В якості начинки піци можуть використовуватися сири та овочі, м’ясо свинини та яловичини, морепродукти та виключно вегетаріанські інгредієнти. Окрім власних авторських рецептів кухарі під час вибору начинки можуть скористатися побажаннями клієнта, додавши певні продукти, що зазначені в онлайн-конструкторі на сайті yapiko.com.ua. Асортимент готових блюд в меню ресторанів Япіко включає зокрема, піци в їхньому класичному (круглому) вигляді та party піци в подовженому овальному форматі. Мегапопулярною є піца, де замість сухих скоринок тіста по бортах використано улюблений багатьма гурманами сир філадельфія.
З чого формують начинку для піци
Після приготування тіста для випікання піци його поверхню, перед накладанням шару начинки, змащують соусом у вигляді томатного або вершкового соусу, соусів тартар, бешамель чи оригінального світ чилі. Більшість покупців віддають перевагу піці, приготовленій з м’ясною начинкою на кшталт балика, бекона, шинки, яловичини, свинини мисливських ковбасок, або поєднання декількох різновидів м’яса чи продуктів на його основі.
За твердженням багатьох цінителів італійського блюда піца з морепродуктами має дещо цікавіший та оригінальний смак, завдяки використанню креветок, лосося, мідій чи кальмарів. Універсальним інгредієнтом начинки для піци є овочі та фрукти на кшталт свіжих помідорів та болгарського перцю, ананасів та печериць, маслин та оливок, а вершиною смакового айсбергу у начинці є різні види сирів включно з моцарелою та пармезаном, сирами чеддер чи дорблю.